Säg hej till Apple – för en sömlös upplevelse.

Just nu erbjuder vi våra nya Mac-kunder installation till halva priset!

Oavsett vilken Mac du väljer får du fantastisk prestanda, inbyggda säkerhetsfunktioner, grym batterikapacitet och världens mest avancerade operativsystem. Tack vare Apples ekosystem kan du enkelt synkronisera filer och data över olika enheter.

Apples sömlösa upplevelse är svårslagen. Slå upp din iPad ute i det fria och börja jobba, och när längtan efter skrivbordet gör sig påmind överför du sömlöst arbetet och ljudet till din dator. Med Apples produkter kan du jobba där du trivs som bäst. På jobbet. Hemma. Eller i skogen.

Mac är också kända för att ha en lång livslängd, vilket minskar risken för avbrott och support. Se där. Hållbarhet i sin rätta bemärkelse. För att säkerställa att du ska få ut det mesta av din nya Mac erbjuder vi nu installation av Mac till halva priset! Vi tar hand om allt, från att konfigurera din dator till att överföra dina filer och program.

Är du mobil eller stationär? Vi hjälper dig att navigera rätt bland Apples produktflora.

Det är inte helt enkelt att veta vilken av Apples produkter som passar bäst, hoppas denna guide nedan kan hjälpa dig på traven.

Vilken beskrivning passar bäst in på dig?

Jag gillar att arbeta i farten

Då skulle vi rekommendera en iPad Pro.

Superladdad för affärer med hjälp av M2-chippet

iPad Pro. Kraft nog att göra allt. Överallt. Jobba i flera appar samtidigt med det makalösa M2-chippet. Upplev otroligt detaljrika bilder på den kristallklara, heltäckande 12,9-tums Liquid Retina XDR-skärmen. Batteriet jobbar på hela arbetsdagen med riktigt krävande uppgifter, var helst du är.

Med iPad Pro kan du

 • Skicka mail i Outlook
 • Rita i Adobe med Apple Pencil
 • Arbeta mot ett fjärrskrivbord ute i naturen
 • Anteckna på dina ritningar

Jag behöver en fullskalig dator

MacBook Pro

Superladdad med M2. Superladdad för företag.

MacBook Pro leverar avancerad prestanda för företag. Välj det kraftfulla M2 Pro-chippet eller det ännu kraftfullarne M2 Max. Båda ger superkrafter för komplexa arbetsflöden och har imponeradnde lång batteritid, så att det går smidigt att jobba var som helst. Med sin uppslukande 14-tums eller 16-tums Liquid Retinga XDR-skärm och en hel uppsättning portar för proffs är MacBook Pro full av nya möjligheter.

Med MacBook Pro kan du

 • Arbeta i Photoshop på MacOS
 • Glädjas åt batteriet som räcker hela arbetsdagen
 • Delta i digitala möten med dina AirPods

Jag gillar mitt skrivbord och vill ha en kraftfull burk

Ok. För dig finns en hel flora, från MacMini till Mac Pro.

För proffsen. Mer muskler. Mer snabbtänkt.

Byggd för proffsen som redigerar, animerar, färgkorrigerar och filmar. Genom hela arbetsflödet erbjuder Apple Pro Display XDR banbrytande teknik för extrem ljusstyrka och kontrast, fantastiska färger och precision på proffsnivå.

Med Mac Pro kan du

 • Redigera, animera och färgkorrigera film
 • Bygga ut prestanda vid behov

Med MacMini kan du

 • Till en lägre kostnad få ta del av det fina med MacOS
 • Prestera som en torndator. Utan torn.

Jag har alltid mycket att göra. Och alltid bråttom.

Då vet vi exakt vad du ska ha. MacBook Air.

Oväntat stor. Ofattbar tunn.

Nya 15-tums MacBook Air ger dig plats för mer av det du gillar med en rymlig Liquid Retina-skärm. Och med 13-tumsmodellen finns det fler anledningar än någonsin att välja Air. Båda har blixtsnabb prestanda i en otroligt bärbar design. De är superladdade med M2-chippet och har upp till 18 timmars batteritid. Jobba. spela eller skapa var som helst. Hur snabbt som helst.

Med MacBook Air kan du

 • Jobba snabbare än någonsin
 • Lämna strömadaptern hemma
 • Känna dig riktigt nöjd*

*Jämfört med en bärbar pc med Intel Core i7-processor har MacBook Air upp till 2× högre prestanda, upp till 50 procent snabbare surf och upp till 50 procent längre batteritid.

Boka gärna ett möte med oss så kan vi berätta om den svårslagna sömlösa arbetsupplevelse du får med Mac. Fyll i formuläret eller maila oss på apple@till-it.se